Biermanden

Met een biermand val je nooit door de mand. Passie voor de stiel, kennis van zaken, liefde voor het product… alles komt samen in een biermand van Dranken Jo.

Biermanden

Classic pakketten

Met een Classic biermand speel je op zeker. Onze Classic-pakketten zijn het resultaat van jarenlang finetunen en bundelen bekende en minder bekende toppers.

Standaard pakketten

Stel zelf je
biermand samen

Je weet wat je wil? Perfect. Stel gerust je persoonlijke biermand samen, met de favoriete biertjes en smaken van jouw ontvanger en voor elk budget.

Stel zelf je biermand samen

Pakket sterke drank

Gin vormt al enkele jaren een gesmaakt cadeau. Stel jouw ultieme gin-selectie samen of verras met een onbekende likeur. Geen inspiratie? Keuze genoeg uit één van onze standaardpakketten!

75cl bierflessen

Geef ’s een bierfles in plaats van een wijnfles. Aan keuze alvast geen gebrek. Veel topbieren pakken uit met een 75cl-versie.

Collectors items

Een limited edition van Duvel of een uniek design van Moët et Chandon? Voor exclusieve uitgaves ben je bij Dranken Jo aan het juiste adres.

Collectors items

Biergadgets

Echte bierliefhebbers zijn zot op de bijhorende gadgets: een originele “meter” bier, een coole flesopener, een uniek glas… kom snuisteren en vind jouw hebbedingetje. 

Biergadgets